aprilie 20, 2018

Prezentare Virtual Tour 4 Friendly Experience

Avem placerea de a va prezenta un nou serviciu realizat de  View 4 Business Concept, mai exact este vorba despre serviciul Virtual Tour 4 Friendly Experience, ce transforma serviciul de Street View  într-un instrument puternic de comunicare on-line. O experiență complexă și bogată a tot conținutului, vechi și nou, o lume care spune totul!

Mai jos aveti un exemplu demonstrativ despre felul in care se va integra Turul Virtual deja existent in Google Street View, in site-ul activitatii, in pagina de facebook, twiter, e-mail, etc., mai exact, cum se deschid porțile către lumea unui loc splendid.

 

 

Activam navigarea avansată pentru a afișa cele mai bune locatii din turul virtual printr-un singur click, cu ajutorul meniului personalizat, iar prin integrarea  hotspot-urilor reusim sa cream o experienta unica.

 

Hotspot-urile de prezentare, reprezintă puncte de atracție „inteligente” care afișează informații de fiecare dată când un vizitator se uita la o anumită zonă și nu necesită nici o interacțiune cu utilizatorul. Acest lucru permite vizitatorilor să aibă o experiență perfectă atunci când exploreza locatia.

 

Spre deosebire de hotspoturile de prezentare, hotspot-urile dinamice necesită interacțiunea cu utilizatorul pentru a afișa conținutul lor, acesta fiind un avantaj atunci când doriți să afișați mai multe informații intr-o anumita zona, cum ar fi redarea unui fisier video, sau a unui fisier cu informatii text sau chiar accesarea directa a paginei destinate rezervarilor, cu ajutorul unui hotspot dinamic ce poate fi plasat chiar in zona de receptie.

 

Pentru acest serviciu se percep costuri de gazduire si mentenanta, acestea find de 15 / 25 / 35 euro, pe luna (in functie de numarul de panorame si hotspot-uri ce vor fi integrate)