Fotograf Certificat  Googl

Cu aceiasi tehnologie Street View, utilizata de Google pentru a reda localitati din intreaga lume, poti sa dai viata activitatii tale.

Street View Trusted este un tur virtual  ce contine imagini  la 360 de grade, ce permite vizitatorului sa exploreze interiorul.

De ce ai nevoie de Google Street View de interior!

„Am o activitate frumoasa , dar prefer sa nu fie vazuta” …cred ca nimeni nu a zis sau a auzit asa ceva.

Google a extins tehnologia Street View si a creat o versiune similara pentru proiectul Google Street View|Trusted sau mai bine zis Street View de Interior.

Acum cu ajutorul Google, ai posibilitatea de a intra intr-o locatie si sa explorezi interiorul, efectuand doar o simpla cautare pe Google Search sau Google Maps, de pe un laptop, pc sau un dispozitiv mobil.

Propietarul sau managerul unei activitati, pentru a putea oferi acest serviciu potentialilor clienti trebuie doar sa solicite vizita  Fotografului Certificat Google Street View ce cu instrumente profesionale dedicate acestui serviciu va efectua fotografile pentru realizarea serviciului.

E socant sa afli ca sunt persoane  ce nu au aflat inca de acest serviciu dar este doar o problema de timp.
Poti inca sa ajungi inaintea la toti ceilalti prin aderarea la proiectul Street View de Interior si nu comite eroarea de a crede ca este vorba doar despre „imagini frumoase”, serviciul Street View de Interior are un efect direct pentru prezenta ta online.

Utilizand acest serviciu , propietari activitatilor pun la dispozitie informatii importante care nu sunt imediat vizibile cu o cautare pe google, cum ar fi orarul activitati, categoria comerciala, siteul, recenzii, etc. si totul la dispozitia oricui si oriunde direct pe ecranul smartphonului.

Un efect placut “colateral” de la prezenta pe Google Street View pana la Geolocalizarea exacta a activitatii.

Poate nu stiati dar 90% din cautari pe dispozitivul mobil sunt efectuate pe Google Search si Google Maps localizand imediat activitatea cautata si avand la dispozitie instantaneu traseul, posibilitatea de a explora interiorul, pulsantul pentru apelare directa, etc, pot face diferenta intre o activitate de succes si una ce incearca sa supravietuiasca.

Dacă aveți întrebări contacta-ti Fotograful Certificat Google, Tiberiu Dobre si va fi bucuros să va răspundă prin telefon sau în persoană.